banner 468x60

Buku : Galura Payung Geulis

No comment 195 views
banner 468x60

Pengarang: Tuti Heryati
Guru SMPN 10 Tasikmalaya, Alumni Kelas Menulis MediaGuru – WJLRC

Galura payung geulis nyaritakeun pangalaman Bu Hayati ti mimiti kapeto kudu milu pelatihan guru perintis anu ku manehna teu kabayangkeun sama sakali anu kumaha ari anu disebut guru perintis teh.

Rupa-rupa kajadian anu tumiba ka Bu Hayati henteu ngurangan sumangetna pikeun neruskeun pancen salaku guru nu ngabimbing barudak WJLRC. Kapeurih,nalangsa teu jadi halangan pikeun neruskeun lengkahna sanajan sakapeung rumanggieung.

Sumangetna nu ngagedur tambah rohaka tisaprak kapancenan neangan payung geulis , nepika ahirna galura payung geulis bisa ngabuktikeun manehna pinunjul dina pameran stand launching WJLRC JABAR. Sakolana nyangking juara ka tilu stand terbaik.

***

Buku keren ini dan juga buku-buku lainnya merupakan hasil dari pelatihan Satu Guru Satu Buku (SAGUSABU) yang diadakan MediaGuru. Silakan lihat buku-buku lainnya di: http://sagusabu.mediaguru.id

Para guru yang ingin belajar menulis dan hasil tulisannya diterbitkan Pustaka MediaGuru seperti buku ini, silakan ikuti kelas menulis MediaGuru di kota Anda.

Related Search

Email Autoresponder indonesia
author
Author: 

    Leave a reply "Buku : Galura Payung Geulis"